f

18. oktober 2011

Art Journaling og Gode Minner = Sant

Vi er overlykkelig på CASAkreativ over nyhetene fra Gode Minner. Dette skriver Monica og Hege til oss: Vi er gjerne med på dette og det er ikke noe problem å sende varer, det gjør vi jo i dag også. For at vi skal ha et så bra utvalg som mulig er vi avhengig av deres hjelp til hvilke produkter som skal taes inn, men det kan ikke være produkter fra altfor mange forskjellige leverandører. Dette på grunn av frakt og tollkostnader. Kom allikevel med alle ønsker så skal vi gi tilbakemelding på hva vi får til. Et par nye leverandører tar vi gjerne inn, blant annet Stampington and Company, hvis den er aktuell.

Altså Gode Minner vil veldig gjerne få et godt utvalg i Art Journaling produkter!!! Art Journaling har ikke vært så utbredt i Norge enda. Så av utvalg finner man litt her og der. Men å få en scrappebutikk som kan faktisk ta inn et godt utvalg, vil bare være helt supert!

Har du ønsker og tips for hva Gode Minner bør ta inn. Gå inn i denne tråden på Casakreativ og si noen ord:)  http://casakreativ.no/forum/showthread.php?t=8797 . 
Så sender Ruffa samlemailer med hva vi ønsker oss♥ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...