f

14. oktober 2011

Papirdesign - Vennskapskort/ FriendshipCard

Hjelpes som jeg koser meg med de siste kolleksjonene fra Papirdesign. Det er nærmest som en luksusfølelse! Nå er jeg igang med juleting snart her, men ville vise dere dette kortet, hvor jeg har brukt ark fra sommerserien PD kom ut med. Så sarte og rolige ark som passer til det meste. Motivet er fra klippeark som PD også har. Vel jeg tror alt på dette kortet er produkter fra PD utenom stiftene og bølgepappen hihi!
 I just adore the products from Papirdesign. I am so lucky to be on the Designteam, for every new collection. They raise the bar of quality and products. Its just wonderful to create with these kind of products. Everything on this card is PD except the staples and the cardboard lol :)
Hvis du vil vite mere detaljert hva slags produkter det er. Klikk HER

Ha en fin helg alle sammen, klem fra Linn♥
Have a good weekend everybody, hugs from Linn♥

3 kommentarer:

 1. Gurimalla!
  Dette var virkelig nydelig!
  Så unikt oppsett, jeg likte det at du ikke hadde en ramme til teksten, det ble lekkert med embossingen og veldig tydelig. Og woow, alle de lekre perlene! Jeg sikler her jeg sitter!

  SvarSlett
 2. oi!! Dette var virkelig vakkert Linn!! Så lekkert med den hvite teksten og ja, perlene var rett og slett nyyyydelige!
  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...