f

26. desember 2011

TreL.no + Art Journaling= sant♥

Dette er det ingen tvil om og det ventes inn massevis av produkter til å bruke til mixed media og Art Journaling. Jeg sikler veldig på noen Delta maling med skimmer effekt TreL har inne, slike kan man sette skimmer på enhver maling man har tror jeg. Dette står på handlelisten neste gang.
Her er hva jeg har laget og det meste brukt på siden er fra TreL sin butikk. Tror eggeskall er vel en av de få utenom hihi! Boken er en AJ bok TreL hadde inne for en stund siden, og endelig har jeg kommet i gang i den.
This Art Journal page is made from products from TreL.no. I am so honored to be able to be on this Designer Team. It is a awsome store, and the owner Linda, really wants her customers to be happy. She listens and supply our hobbies in so many wonderful ways. Now in the future there will be alot of Art Journaling products to pick from. Yeayyyy! Here is the page I made for her store this time.

Her er noen STORE detaljebilder hihi!. Hva jeg har brukt på siden kan du lese mere om her.
Klarer du å se Ledger stempelet fra Unity i bakgrunnen? Stemplet med Claudine Hellmuth sin maling og det fungerte genialt med dette stempelet. Disse har sykt god kvalitet. Jeg bare digger slike ledgers, linjepapir lignende stempler. Her er det ganske dust i bakgrunnen, men jeg lover du blir å se dette stempelet fra meg flere ganger! Jeg vet TreL enda hadde det inne nå før jul. Og jeg anbefaler det virkelig!
Tyllet oppå syns jeg og var veldig gøy å bruke. Har lyst å prøve at det på en måte henger løst noen plasser og fast andre plasser for å skape et luftig uttrykk. Skal øve litt på det er planen. Ser det for meg i hodet må bare få det ned på en bakgrunn på en eller annen måte :))))

Har planer om å få malt litt mere i romjulen. Blir nok anledning til det nå når min kjære datter har fått seg et nytt wii spill. Det innholder microfoner og syngeprogram. Ingen tvil hva hun vil gjøre de neste dagene hihi!

Håper alle har en nydelig romjulstid da♥ Scrappeklem fra meg til dere

Linn

9 kommentarer:

 1. Så herlig side, utrolig god og varm ♥
  eggeskall du..hva du finner på 'lol'

  SvarSlett
 2. Heisann, damen!

  Tusen takk for så koselige kommentarer i bloggen min! :)

  Klem!

  SvarSlett
 3. ♥ tusen tusen takk fininger!!!

  SvarSlett
 4. DIGGER artjournal sidene dine - de er bare så utrolig herlige !!

  Ønsker deg en fortsatt god jul og en godt og kreativt nytt år !

  klem

  SvarSlett
 5. Åhhh Lene tusen takk, blir helt rørt her! VARM KLEM og håper du også koser deg i romjulen og får laget masse kreativt♥ Drømmer i bilder her, hmm var å få dem på papiret da knis! Igjen tusen tusen takk!

  SvarSlett
 6. Tusen tusen takk for utrolig koselig kommentar i bloggen min! JEG blir rørt av slikt! Tusen tusen takk!
  Du må gjerne komme og bo litt i bloggen min i 2012 også! Bare koselig!!
  GOD og VARM klem til deg, Linn!!!

  SvarSlett
 7. Detet var bare så NYDELIG, LInn!! Herlige farger - og man kan kjenne varmen i det helt hit:)
  Alltid like hyggelig å besøke bloggen din.

  Håper du har en fin jul - og at det nye året blir bra:)

  SvarSlett
 8. Her det masse talent, så flott rødefarge, flotte effekter som understreker ordene som gir meg mening! Morsomt å se!! Flinke du, stooor klem fra Kjersti

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...