f

18. desember 2011

CASAfeature Desember ♥ Papirdesign♥

Gjett EN gang om jeg koste meg med månedens CASAfeature hihi! Papirdesign wiiii! Jeg finner så mange vakre herligheter å designe fra hos Line. Og har ikke hatt noe problem med å få til å bruke dem. Det er nesten blitt sånn nå at får jeg ikke brukt julekolleksjonen til Papirdesign når november kommer, tror jeg litt av julefølelsen ville bli borte altså....

Her kan du se hva alle de flotte CASAkreative damene har laget :) Og her er hva jeg lagde, herlig å ha så mange valgmuligheter både i farver, stiler og ikke minst stæsj og stempler! Papirdesign har det meste!

 
 
 
 
 
Jeg fant en gammel Hambly snøkrystall transparent, som jeg fant ut passet for å få litt dybde på siden. Brøt litt opp alle lagene liksom :)

Litt julepynt må vel til vel hihi! Her er en polsk julekule :) Måten å lage den fant jeg på fantastiske Youtube! HER er link til tutorialen, hvis noen får lyst å lage:)
Tar litt tid å lage den hihi, men når man kommer i gang går det ganske fort altså!
Så til slutt laget jeg et par julekort.
 
Nydelige dype røde farver, syns de passet så godt til de skinnende halvperlene♥ Og til sist vil jeg vise dere tagkortet. Fikk en ide om hmm kanskje det kunne bli en kul fasong. Ble litt smalt da, men er nok en vanesak. Det tar ihvertfall ikke så stor plass;) Men er ganske høyt så det er litt plass å skrive noen ord:)
 
 Ja det var det jeg hadde å vise fram fra CASAfeature Papirdesign. Har litt andre prosjekter på lur som kommer de neste dagene. Nå når jeg har oppdaget HVORFOR det går så tregt for meg å lage noe på hobbyrommet!! Jeg fryser på hendene. Stive kalde fingre er ikke lykkelige og kreative fingre. Skal få tak i pulsvarmere tror jeg. Så vil aktiviteten gå oppover hihi!
Ha en flott flott 4 Advent alle sammen♥
Klem fra Linn

2 kommentarer:

 1. Oii, stadig nye sider, jo, Linn, så flink du er, så flotte kort/papirdesign, nydelige mønster, og den rød kula var jo også helt fantastisk! Så det bor en kunstner i deg, jeg blir ikke overrasket, det bare kompletterer bildet av fiiiiine du! Adventsklem fra kjersti

  SvarSlett
 2. wow.....
  Du og du...her var det mye lekkert :)
  LO`en din var bare så stemningsfull og flott...helt herlig :)
  ..og den polske julestjerna du har laget da...gosh...så lekker :)
  ..og julekortene...sukk....det er så nydelig :)

  Forstår godt at du liker papir fra Papirdesign ja :) og du er råflink til å bruke de også :)

  Fortsatt God Jul Linn ! :)
  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...