f

1. januar 2012

*huskeboken* Papirdesign produkter i bruk♥

Først må jeg få ønske dere alle et GODT NYTT ÅR! Wiii første posten i 2012.... det kjennes veldig godt altså! 

Denne boken jeg viser nå, har jeg ikke turt å legge ut i bloggen min før i dag. Da dette var julegave til bestis i Stavanger. Men hvor posten virkelig har rotet det til. Fire pakker ble sendt sørover to er nå kommet fram i forskjellig forfatning og to er enda ikke funnet :( Ferdigfrankerte bobleplast konvolutter fra Posten kommer jeg nok ikke til å bruke neste år når det nærmer seg jul :( Den ene som kom fram var helt herpa og sprukket, heldigvis den andre var lagt i feil postkasse og dukket opp når beboerne kom hjem og sjekket postkassen sin:P Dessverre var de visst på juleferie, så bestis fikk ikke åpne denne før på selveste nyttårsaften. Jeg er overlykkelig at den kom fram, siden jeg jobbet mye på denne lille boken til min bestis.

Utsiden er laget av lerret hvor jeg har brukt overføringsteknikk fra det nydelige Papirdesign arket som kom i sommer kolleksjonen. Den turkise bare popper syns jeg. Så har jeg lakket den med noe som kalles Ice Resin. Man kan bruke det til å støpe smykkedeler også, lage amuletter, rammer osv. Så jeg tenkte det ville gjøre at boken holdt bedre sammen. Det meste på boken er Papirdesign og inni har jeg brukt kalenderarket som er genial som bursdagskalender♥ Bakom disse har jeg laget en egen del med adresselister, og sendt med minitabs stemplet med alfabetet. Så hun kan velge selv hvor hun vil ha disse:)

Her kommer endel bilder så du kan få studere selv, dessverre er ikke bildekvaliteten helt topp. Mørkt her i nord nå hihi! Lukkemekanismen på boken er magnetisk og jeg bindte den med ringer, hvis hun får lyst å bytte ut noe av innmaten ved en senere anledning:) Bradsen pyntet jeg med et av PD sine ark og hadde så oppå en stor Pebbels. Ene rammen framst er fra Poppy Design mens det firkantet bak er fra Papirdesign. De passer så godt sammen♥ Det fra PD er egentlig en ramme til et motiv stempel, men jeg har skjært det til slik at jeg kan enten bruke rammen rundt eller begge slik det er designet. Jeg får ikke nok av litt røffe grunge rammer jeg hihi!
Jeg trodde jeg skulle få gjort maaasse scrappe og maleprosjekt i romjulen, men helt seriøst - å bare kose med familien har vært det jeg hatt mest lyst til. Det er så travelt i hverdagen at vi har liksom nærmest sittet oppå hverandre i julen vi hihi! Herlig! Spesielt siden formen min varierer, så måtte den nytes med familien. Men snart er hverdagen her og stillere dager, hvor jeg kan fordype meg igjen. Kjenner det klør i fingrene og siden jeg fikk laptop hos min kjære med nær familie (lykkedans og lykketårer); har jeg fått notert fra sengen hver gang en ide har kommet. Jeg bruker Firefox som nettleser og der er det en addon som kalles notes tror jeg det var. Så hver gang jeg har våknet av en ide på natten (ja det skjer ofte) så har jeg skriblet det ned. For å si det sånn, jeg har mange gule lapper fulle med ideer. Så da er det bare å få scrapperommet skikkelig ryddet, så skal det vel bli litt å leke med!! Herlig jaaa!

Håper alle har hatt en fin inngang i det nye året, jeg kjenner på meg at dette blir et nydelig år jeg♥ Jeg ønsker det velkommen med åpne armer og varmt hjerte. Scrappeklem til dere fininger og tusen takk for alle de flotte og generøse kommentarene i 2011, det varmer virkelig♥

7 kommentarer:

 1. Åhhhh så herlig da og så utrolig lekker turkis!!!
  dumme posten sier jeg bare, det skal ikke være enkelt :(

  Men bra hun fikk pakken til slutt. En slik ting er jo liksom ikke bare å lage på ny.

  Ha et herlig, kreativt, fruktbart år og så håper jeg inderlig at formen din kommer seg i 2012.
  Mange klemmer!

  SvarSlett
 2. Åh, den a skikkelig FLOTT, søta! DU e så flink å lage! Den der tippe æ falt i smak ja! Nydelig! :) Blir helt imponert over dæ! <3

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg Linn!!Så flott den var. Nydelig farge du har brukt!!! Dei kalenderarka der er rett og slett en genistrek fra Line og passe utrulig godt slik du har brukt det her!

  Håper 2012 blir akkurat som du ønsker det - gleder meg til å sjå ka du tryller fram :)

  SvarSlett
 4. Utrolig stilig og flott, digger fargene og rammene, og skriften. Den store blingen er lekkert!

  Godt nyttår, Linn!
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 5. Du tryller fremdeles du Linda!
  Savner deg og alle gode kommentarer.
  Du husker nok ikke meg, Angelica.
  Var på Trel designteam..

  Håper alt er bra med deg.

  Klem

  SvarSlett
 6. Kjære du! Nå er jeg innom og ser på den nydelige scrappe bestisgaven, jeg er helt stum av beundring, for en gave å få! Og dumme posten! god klem:) fra Kjersti

  SvarSlett
 7. åååå..herlighet for en skjønnhet !!!
  Denne falt jeg helt for ! Jeg har aldri laget en bok før, men nå fikk jeg også lyst !

  Takk for inspirasjon!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...