f

20. desember 2010

Papirdesign ♥ - JuleLO

Ok på denne tok jeg litt av kan man si! Vet ikke hva som gikk av meg hihi! Har jo sett flere har laget så vakre "wreaths" aner dessverre ikke hva vi kaller det på norsk. Sånn er det å være oppvokst i flere land, har noen hull i ordforrådet mitt hihi! Men ihvertfall julepynt til døra! Ja dere forstår når dere ser LOen. Så tenkte jeg, veeeel kan jo lage det som en ramme og ikke så voldsom og tykk da. Her er resultatet, var sykt gøy å prøve ihvertfall. Og faktisk ikke for tykk å ha i en plastlomme.Meeen kanskje litt ulikt hva jeg bruker å lage, og det er jo bare supert å prøve ut noe nytt :P Hva er ikke scrapping uten å bryte grenser og gå utenfor ens egen trygghetssone!?
Alt av ark og blomster brukt på denne er fra Papirdesign :) Flinke Line laget en formidabel kolleksjon med et stort og variert utvalg! Har jeg sagt hvor heldig jeg er som er designer! JEG ER DET!!!

Nå er mitt scrapprom egentlig FY FY å produsere i. Vi skal flytte andre uken i februar og så dessverre meg nødt til å pakke ned mesteparten av rommet. Har enda pittelitt som kan brukes til små kort og lignende. Så jeg har produsert som fy den siste mnd, og skal da prøve å vise fram litt etter litt i bloggen. Fram til jeg er på plass i mitt nye scrapperom! Som er MYE større enn det jeg har nå! Er jeg lykkelig... jaaaa! Er bare redd jeg skal få veldige abstinenser, menneh da blir det enda morsommere å begynne å lage igjen. Blir vel å boble helt over hihi!

Håper alle får en nydelig jul, kanskje til og med litt ro og fred i romjula til litt scrapping og kortlaging! Det er en kjekk tid å pusle med slikt ja♥ OBS ja også vil jeg nevne at inne på CASAkreativ har vi flotte oppgaver både nå fram til jul men også egne oppgaver i romjulen. Med premier såklart!! Titt innom da vel♥


Førjulshilsen fra Linn

1 kommentar:

 1. wow så fantastisk stilig Linn!! Og for en jobb (ser det ut som).

  Nydelig LO ble det og virkelig med bilde i fokus med den "rammen" rundt.

  Håper du får en stille, rolig og koselig julefeiring vennen :)

  Mange gode juleklemmer fra
  Marianne

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...