f

6. desember 2010

Juleglede er Papirdesign ♥

Endelig noen nye prosjekt fra meg :) Har kost meg så med disse julearkene og klippearkene fra Papirdesign. Pluss de nye blomstene til Papirdesign er sååå vakre!! Blomstene viser jeg på noen andre prosjekt. Men kan ikke vise enda :P


Dessverre kommer ikke glitteret så godt fram på Juleboksen. Alle sirklene i bakgrunnsarket har glitter i seg, og det gav bakgrunnen et litt sånn luksus preg♥ Men trykket du på det nederste bildet to ganger, får du se det bedre :) Jeg har også stemplet en bord langs kanten øverst fra et av julestemplene, var så fin bord på det :)

Håper alle koser seg i adventstiden og ikke stresser for mye. Vi må nyte stundene og ikke stresse igjennom dem :) Her skal jeg prøve å leve etter det jeg sier til dere hihi! Menneh mye som skjer som med alle i denne tiden. Pluss at vi skal flytte første uken av februar. Noe som gjør at scrapperommet er allerede begynt å pakkes ned. Kjedelige greier da jeg elsker å scrappe i romjula når alt er stille og rolig. Kanskje jeg kan ha en eske eller to med småtteri stående, hvis lysten blir alt for stor hihi :)

Ha en fin advent alle sammen

Hilsen Linn

2 kommentarer:

  1. Hei Linn:) Nyyyyydelige ting du har laget. Likte spesielt godt boksen. håper du har det bra, og at du greier å leve opp til ditt eget råd, hehe. jeg prøver ihvertfall så godt jeg kan og stresse ned og kose meg:)

    SvarSlett
  2. Så lekkert!!! Her var det virkelig mange inspirerende saker!!
    Takk for titten og inspirasjonen!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...