f

20. april 2009

Ett av to nye bidrag til Papirdesign

Den nye kolleksjonen til Papirdesign er sååå fantastisk!! ALLE vil jeg bare bruke hele tiden og de passer så perfekt til mange nye serier fra andre produsenter også. Dere blir nok å se meg bruke disse myye framover ja :D


Arkene jeg har brukt heter: Morgenstund, Edle skatter, Journal, God bedring og Nostalgi jeg har også brukt to stempler fra Papirdesign også på denne. En swirl oppe i ventre hjørne og ordet Lykke.... Den bladranken er fra det God Bedring arket ;)
Som vanlig hihi har jeg myyye med på LOene mine kniis, detaljefreek det er meg det!

Så her kommer ei laang liste over hva jeg har brukt ellers:Massse Gesso (ser dere sommerfuglen bakom bilde og bokstaver?? Laget med sommerfugl mal og spaklet på masssse Gesso i tillegg har jeg malt alle kantene med Gesso, gjør også at papiret tåler litt røff behandling og det er alltid kjekt!
Multimedium - matt (til overføring av ene mønsterarket i bakgrunnsarket så de går i ett)

Primablomster

Heidi Swapp Ghost Alfa og hearts

Snow Writer - for å lage tekstur på sommerfuglens antenner

Papirloftet - gjerde (tusen tusen takk Tinemor)

MF - Vintage hjørne

Tim Holtz - fugl, Picket Fence Crackle paint, hengsel

Ranger - PaintDabbers silver og Cloudy blue

Rubons Fancy Pants

Stickles - Waterfall

Halvperler

Div metallpynt, Charms, brads

Div bånd, blonder og stifter

MM tiny alphas

Jeg må bare si jeg er så glad for så mange flotte medscrappere jeg har blitt kjent med som og har hjulpet meg å utvikle meg. Dette er en generøs hobby på så mange plan og dette er medisin for min del må jeg innrømme. Uten denne kreative biten tror jeg livet hadde vært svært vanskelig...


Så denne LOen vil jeg også nevne er inspirert og dedikert to veldig fantastiske scrappere: Salte og Ingvild Bolme. Salte (Linda) var den som fikk meg til å oppdage Gesso og Multi Medium som igjen gjorde meg heeelt hekta på kunstmedium som Gesso, Molding Paste, Crackle Paste osv... det kommer snart i bloggen min endel om dette. Men det kan jeg ikke fortelle noe om enda hihi! Salte er uhyyyre dyktig og så spennede å følge (har du ikke sett hva hun lager enda bør du ile inn altså!!) Det er ikke noe denne dama fikser altså, og hun har et heeelt unikt uttrykk. Jeg kjenner henne ikke, men har så hjerte for henne alikevel fordi hun virker så generøs og god den jenta og da i tillegg rååådyktig ja da er jeg fast inne i bloggen hennes. *hjertesukk*

Ingvild er ja finns det ord nok i mitt vokabulør til å beskrive hva jeg syns om henne, neii tror ikke det. Men hun er bare så dyktig på så mange nivå og jeg har aldri vært noe flink med slike duse farver. Men har blitt sååå inspirert av Ingvilds romantiske, uskyldige og drømmende stil. Så jeg hoppet i det og prøvde meg, det gjerdet jeg har med på denne LOen den ideen hentet jeg hos Ingvild. Dog jeg har ikke noe Prima gjerder hihi, men dette fra Papirloftet syns jeg er råkult!
This Layout I have made for Papirdesign the new collection is INCREDIBLE and I can promise I will use alot of them from now on *smile* And they look sooooo good with other brands as MF, Prima, LYB +++++


Alot of inspiration for this Layout is thanks to Salte and also Ingvild Bolme they are both incredible talented and gifted. Salte got me hooked on Gesso and Multi Medium and from there on I just wanted to try alot of different art mediums :D Incredible wonderful Ingvild inspires me all the time. I have never thought I could "handle" making light and delicate Layouts, mine have been mostly dark or with alot of contrast. But seeing how Ingvild did it I thought okay I'll try. But LOL its A LOOONG jump to be as good as Ingvild!! There are sooo many talented scrapbookers/artists out there that has made me a better scrapbooker! There are way to many to say thanks to. But I am very humble and greatful for the generosity and support out there in the scrapbooking world!!


This Layout is about my daughter and her cousin. They are sooo close, we call them "Erteris" I dont know how to translate it, but I can describe it like they are glued together everytime they meet LOL!!!

Thanks for stopping by, remember click on the pictures to se them up close :D

Peace n love to you all!!

11 kommentarer:

 1. Denne så jeg på i Papirdesign bloggen tidligere i dag!! Helt utrolig nydelig!! Herlig bilde - og for noen utrolig flotte detaljer du har!!! En sann glede og fornøyelse å kikke på denne LOen!!:)

  SvarSlett
 2. *sukk*
  fantastisk nydelig!
  masse digg maling og sånt på! elskbar!

  SvarSlett
 3. Denne er bare helt fantastisk, Linn.
  Var jo så heldig å få se den på ordentlig, og den er altså et kunsstykke!! :)

  SvarSlett
 4. Du er berre heilt utrulig altså! Det er så utrulig masse detaljer i LOane dine at en kean jo se på dei i mange timer! Tenk så heldig Mia er som får et sånt kunst-album!!

  SvarSlett
 5. Åhhhhh! Så lekker! blir helt ord-løs, jeg:) Å så får jeg så lyst til å shoppe, du bruker så utrolig mye fint og stilig på Loene dine!

  SvarSlett
 6. Linn kjære, tusen takk for ordene om meg, og at du blir inspirert av det jeg laget. Det er godt å oppleve. Digger shabby looken på layouten din, og alle detaljene.

  Du skal ikke til Stavanger på Papirfest da, eller på messe i Oslo til høsten? Du må i tilfelle si ifra. Ha en fin dag Linn. Klem Linda

  SvarSlett
 7. AH!!! Denne var virkelig lekker Linn!! Lene siden jeg har titta i bloggen din nå og her var det kommet masse flott. :)

  Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 8. Helt utrolig NYDELIG :)
  Var innom å studerte den hos Line, så noe nytt hele tia, masse hærlige detaljer.
  Går gjerne et "male" kurs hos deg;)

  Ha en flott kveld!

  Klem Isabell

  SvarSlett
 9. Så fantastisk fin denne her var! :)

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Åååååhhh, ja, en lekker og dus LO er det INGEN tvil om at du har fått til! Og HJERTELIG tusen takk for så fine ord vennen! Du er jo bare herlig ;-)
  Igjen, et fantastisk bruk av mediumer og detaljer, utrolig lekker på ALLE måter. Og ja, det gjerdet fra Papirloftet var kjemefint!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...