f

25. april 2009

Bestefar kos - DT bidrag for Trel.no

Må bare først si jeg føler meg sååå heldig som er DT for Trel.no! Og når jeg ble spurt enda jeg kjenner Linda fra før ble det litt sånn skrekkblandet fryd. Det er sååå mange flinke jenter med på DT laget hos Linda, så jeg ble veldig veldig stolt når jeg fikk være med ifra i fjor vinter.

Dessverre har jeg jo vært igjennom en operasjon og vært mye dårlig i etterkant så det på toppen av ME'n ble vel mye. Så derfor har det vært lite bidrag fra meg etter jul, men snille Linda er et medmenneske så det var ingen problem! Og nå har jeg fått sååå mye artig at jeg egentlig bare har lyst å bo på scrapperommet! Sette inn en seng og litt mat og så kan jeg sitte her forgapt i ei uke i strekk hihihi! Men det går ikke, men jeg holder på med masse spennende nå og den troen Linda har til meg og de andre designerne gjør jo at man vil gjøre sitt aller beste! TUSEN TAKK Linda for dette, du er med på å gjøre meg til en bedre scrapper!

Og en annen ting titt innom hos Trel, er det en plass man finner nye ting, annerledes ting så er det hos henne. Hun er og utrolig lydhør når det kommer til ønsker fra sine kunder og jeg har vært lojal kunde hos henne siden hun startet jaaa for over to-tre år siden... Så dette sier jeg ikke bare fordi jeg er DT der, men fordi hennes butikk er regelrett spennende, prisene er gode og hun vil så at kunden skal være fornøyd. Okay nok skravling hihihi, studer og kommenter gjerne hva du syns. Ja og også spør hvis du lurer på noe :DSom vanlig er mine LOer full av detaljer så husk du kan trykke på bildene for å se det litt større :D


Her er det jeg har brukt:
* Melissa Frances - Tea Party Applique Set (digger disse vintage figurene)
* Heidi Swapp - Invisink - Classic Vintage - utrolig gøy ark, jeg har sprayet den med glimmermist (remsen under bildet i grått) (Har flere slike ark og GLEDER meg så til å leke med de!! Sjekk youtube videoen som Linda har linka til, utrolig gøy disse arkene)
* Melissa Frances - mønsterark - Brady
* Melissa Frances - mønsterark- Brianna
* Melissa Frances - mønsterark - Thankful
* Papirdesign - Journal - (disse passer bare så perfekt til MF sine ark.) Jeg har klippet ut en grønn journaltag og så har jeg brukt * Claudine hellmuth multi medium matt på et utprintet vintagemotiv og overført det til den grønne journalingtagen. VELDIG gøy!!
* Scrappers floss (har jeg sydd rundt kantene med)
* Melissa Frances - Clear Stamps - ME19 (Sukk disse er vakre og utrolig god kvalitet)
* Puffy Velvet Fabric Marker White (dette har jeg brukt inni det utklipte blomstene og også på brads inni den rosa blomsten, gir en kul tekstureffekt, og tester man den litt ut så kan man variere med mye effekt nesten som popcorn ned til nesten som fløyel)
* Grungeboard - elements
* Grungeboard Nature 5"X8" Sheets 8/Pkg
* bånd - Woven Scroll 3/8" /Oyster* Clearstamp - Inkadinkado - Lanterns* Brads - BG - Urban Glazed
* Tim Holtz Distress Crackle Paint - Picket Fence
* MM - Stickers Tiny Alpha - Teal Ledger
* Thickers - Foam - Giggles - White
* Rub ons - Basic Grey - Ambrosia/Amber Cream
This is a Layout I have made for www.trel.no a incredible Norwegian scrapbooking store! I have as always used alooot on it, lots and lots of details so please just click on the pictures to see more up close :D This one was incredible fun to make, can you se all the pearls I have threaded in! That was a little time consuming LOL but well worth it I think! Thanks for stopping by! Hope you all have a good weekend :D

5 kommentarer:

 1. Så utrolig nydelig! :) Herlig flotte detaljer!

  SvarSlett
 2. Jeg tror trel er minst like heldig som har deg på lag Linn. Du lager så utrolig mye flott! Massevis av inspirasjon å hente i de utrolig innholdsrike LO-ene dine :)

  SvarSlett
 3. Utrolig flott LO Linn!! Jeg skulle gjerne hatt et lite hjemmekurs i å lage de små detaljene som gjør helheten perfekt!

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott Linn!! Jeg elsker alle detaljene dine!! TreL er skikkelig heldig som har med deg på laget:)

  SvarSlett
 5. Ååååååhhh så DELIKAT! Og herreGuu (sorry uttrykket) for et arbeid du har lagt ned i den nydelige kanten!
  Herlige detaljer også på denne som alt annet du lager Linn, du er utrolig dyktig!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...