f

9. april 2009

Ny LO, laget etter skisse på helgetreff :D

Denne laget jeg på helgetreffet vi hadde for to helger siden. Dette er en lift av sarahlm ifra Twopeas. Jeg sliter fælt med å følge skisser eller lifter fordi jeg vil så gjerne følge orginalen. Og gjorde det ganske så på treffet, meeen da jeg kom hjem så måtte jeg jo leke mere med den hihi! Ble for lite stæsja rett og slett for min del :D De hvite flekkene i bildet kanskje forstyrrer litt, men er det noe jeg er veldig bevisst på er å huske at internetverden er dessverre veldig åpen. Du kan klikke på bildene hvis du ønsker å ta en nærmere titt på den :D Tusen tusen takk til skjønne Bente for sommerfuglen! Jeg er regelrett bortskjemt med snille damer rundt meg!!!

Jeg har sydd rundt to av sidene og tredd på gullperler og det var gøy, det skal jeg gjøre mere! Ble inspirert av et av mammas heklemønster og tenkte hmmm det må vel gå an å gjøre på en LO også!! Takk for titten folkens!This is a layout I made at a fun fun local crop, I liftet a talented lady: sarahlm at twopeas in a bucket :D I have a hard time following and lifting projects. I want to do right by her, but also show my touch. So when I got home from the crop I just had to add some paint and, glitter and and some more umphh LOL!!! It was really fun to add gold pearls to the stiches, got the idea from one of my moms crochet patterns. Sorry if I spelled that the wrong way, just to tired to look it up right now!! I have to thank a beautiful and generous friend named Bente, she spoiles me rotten!!!! She gave me the Prima butterfly, HOW NICE IS THAT!!! I adore her!!!! She is a kind spirit thats for sure! Thanks for looking, and remember click on the pictures if you would like to see the details up close :D Also leave a comment, I looove comments and then I also can find you and say hi back!!!

10 kommentarer:

 1. Kjempenydelig! Lekre farger og masse flott pynt!:D

  SvarSlett
 2. Fantastisk LO Linn. Og herregud som jeg gleder meg til å se dere igjen. Det blir stas.
  Elsket den perledetaljen i syinga, du er jo helt rå.
  <3

  SvarSlett
 3. Oi så flott den ble til slutt da:)
  Var bare litt griserier med maling som skulle til;) hi hi
  Har lagt en Award til deg i bloggen min, fordi du er du:) å du gir så mye av deg selv, å inspirerer oss andre.

  Ha en flott påske videre:)

  Klem Isabell

  SvarSlett
 4. Kjempestilig. Morsomt med de perlene på siden :)

  SvarSlett
 5. Kjempe flott LO. Stilig med perlene på siden.

  SvarSlett
 6. Ååååh sååå lekker denne ble.
  Utrolig flotte farger og en masse nyyydelig pynt rundt noen vakre bilder.

  Vel overstått påske og en suuuper tirsdag og flotters uke til deg og dine.

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Linn din go'ing<3 du er så flink å formulere deg og jeg ble helt rørt av den meldinga, jeg fikk meg liksom aldri til å svare for jeg visste ikke hva jeg skulle si, men hvis du kommer til Linda på torsdag skal du få en laaaang og god klem! kjempe glad i deg<3

  SvarSlett
 8. åååh! så lekker Linn!! diiigger de sirkel-dingsene dine alså!! og perlene var superfine!
  flott oppsett og digge farger! og herrrrlig tittel!

  SvarSlett
 9. Utrolig stilig LO!!!!! Kjempeflott med de perlene, og sirklene, og nydelige farger! Du er virkelig dronninga av stæsjing! Og så er du så utrolig flink til å lage texture selv! Flott:)

  SvarSlett
 10. Åh...to alldeles nydelige LO'er, Linn!!

  Har en liten award til deg i bloggen min :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...