f

21. juni 2014

Scrappelyst har en herlig blogghopp!

Scrappelyst har en blogghopp i samarbeid med Papirdesign. Papirdesign deler ut tre herlige stempelpakker! 
Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen kommentarer, så er du med på trekningen av disse stempelpakkene. I tillegg vet jeg at det vanker endel andre overraskelser :-)

Besøk bloggen til Scrappelyst å les mere på hva du skal gjøre for å bli med! Scrappelyst har utfordringer gående på bloggen også. En av disse er å scrappe noe maskulint og en annen er en "grublis"oppgave hvor dere skal ta utgangspunkt i en av deres mange tutorials.
Jeg ble veldig inspirert av "grublis" oppgaven hvor man skulle ta utgangspunkt i deres tutorials. Så jeg kombinerte to tre stk og kom opp med denne pyntede blikkboksen til min datter. (som er grim å miste mobillader, ting hun skal spare på osv. Så passet bra med en egen boks for alt det rare i ☺)
The challengeblog "Scrappelyst" are having a bloghop where you can win great prices from Papirdesign. Here is my take on the challenge:

Jeg digger DIY å gjerne upcycling, hvor man tar såklart "søppel" og får det til å bli fine skatter og gjerne fornuftige ting. Som feks denne til min datter, som trenger en "lur plass" å legge småting i. Og denne boksen kan hun lett se håper jeg hihi!

Produktliste:
Mønsterark: 
PD 14896 Fashion
PD13847 Tavle
Stempel: 
PD 13798 Pad og pod
Pynt:
Båndpakke-Knallfarger 6202 
Kakeservietter/Doilies (3 pakning med røde, hvite og rosa doilies)
Diverse Dots i mange digge farger 

Da gjenstår det bare å si ta en tur innom Scrappelyst! Følg instruksjonene å bli med på hoppen som begynner i dag, den 21. juni og varer til 4. juli :-)

Ikke bare kan man vinne digge premier, men det er også utrolig med inspirasjon som blir delt via denne bloghoppen! Gled dere sier jeg bare!

Ha en fin fin lørdag alle sammen og håper du er den heldige vinneren av en av premiene ♥
Linn

1 kommentar:

  1. Kjekke kreative bokser som kan brukes til så mangt :) Stilig bruk av doilie :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...