f

27. februar 2012

Mod Podge is alright♥

 I have used Mod Podge before but did not know what I was doing back then lol. So when TreL wanted me to do a review of the new Mod Podge Brush strokes, I was eager to experiment. 

Jeg har skrevet en lang bloggpost i Trel sin blogg, hvis noen har lyst å lese:) Formen er litt svingende så da blir jeg litt tom for ord hehe. Men det står mer enn nok i bloggen til TreL ;)) Men her er bildene fra AJen jeg ble selv veldig fornøyd med og en tag. Tags er bare brilliant altså, kan brukes til så mye ♥
This AJ is about lifes whispers. I heard Oprah refer to it as whispers but when we dont listen, it can become bricks or a brick wall. But I drew it a little further. By seeing it as gifts in life. Not as an obstacle or a problem. Thats why the bricks are sparkeling ♥ The brick wall that almost falls over, is symbolism for when we dont listen, we get more profound "hints/help" lol.
 Har du hørt om ScrapDots? Det er flytende gluedots, men så mye mer solid når det tørker. Denne sommerfuglen er da limt oppå masse medium. Men jeg kan love den sommerfuglen er trygg der og blir ikke herpet heller fordi limet er å genialt. Skal lage en bloggpost om dette hos TreL veldig snart:) Jeg så om dette produktet inne hos Donna Downey og hun anbefalte det så hjertelig. Nå forstår jeg hvorfor. TreL har det inne og jeg DIGGER det!! Here I am just saying that I LOVE ScrapDots. Have you tried it? It is an amazing liquid glue dots. When it dries it is so strong and solid, but still flexible. Awsoome, and it adheres almost to anything imaginable!!
 Mod Podge Brush strokes blir ikke som molding paste men mere som en heavy gel medium. Men må si man får mye for pengene for en stor beholder med mod podge. Brilliant medium rett og slett. Glitter/skimmeret dere ser er en top coat fra Mod Podge som heter Skimmer. GENIALT!! DET blir brukt flere ganger altså!! All den sorthvite teksten er printet ut på sticky back canvas. Snart fri her, kriiise MÅ ha sticky back i hus til enhver tid! Ny bestilling til Trel snart ja♥
 Har og brukt endel gamle rubons, får aldri nok av rubons. Og jeg er overlykkelig at det ser ut som det er på tur "tilbake" igjen. Da med tanke på i farger og et større utvalg. Det gleder en rubonsglad sjel som meg:) The black and white lettering, is from a font I found on the internet and then printed out on Sticky Back Canvas. I truly hope Ranger never discontinues Sticky Back, I always have to have it in my stash! I truly love it, and use it alot♥ I also used some old rubons sheets I had laying around. Love my rubons too!!
 Det at murveggen på en måte faller ned slik, er symbolikk i. Det var fra noe jeg hørte Oprah si hvor hun siterte noen andre. Om dette med å oppfatte tegn man får gjennom livet. Som en form for tilbakemelding og som muligheter. Hun snakket om at "livet" først hvisker til en, og hører man da ikke etter så får man en murstein i hodet. Hører man fortsatt ikke etter, går man i en murvegg eller i verste fall raser murveggen over en. Jeg tok videre den symbolikken med å se "mursteinene" som muligheter og gaver. Ikke noe man skal kjempe imot men heller være åpen for. Derfor glitrende mursteiner. HEHE er så dyp for tiden, sånn blir det når man leser og mediterer mye:P
 Den stemplede pip pippen er fra Prima, så søøøt!!
Good Luck tag:
 Myyye Prima på denne tagsen også såklart hehe. Og herlige micaflakes, mod podge som jeg brukte til overføring av mønsterarket på tagens bakgrunn. Det må jeg si Mod Podge er genialt til overføring!! Here is a tag with alot of Prima products going on, loove Prima for ever and ever♥ Also I used Mod Podge as a gel medium to transfer Prima patterned paper to my tag. It worked very very good!
 Må si jeg og digger disse halv bling sakene fra Prima som er kommet. Spesielt de som er litt røffe i stilen som disse brune:))
 Det var en til AJ side men det får bli til en annen gang. Nå skal horisontalen intas, før vinterferieuken starter her hjemme i morgen. Håper alle får en flott uke♥ That was all folks, have a good week everyone. Here the kids or off for their winter break. So its gonna be alot of quality time with my sweet daughter. She has already asked if we can paint in our art journals. Offcourse we will, that is a special time. Creative time with mye daughter, these moment I truly live for♥ Best wishes from me to you all♥

6 kommentarer:

 1. Herlig at du fortsatt er like kreativ og inspirerende - var som vanlig mye nytt å lese om her, produkter som jeg ikke ante fantes. Syns forresten du kunne ha kurs i AJ, det hadde vært så bra!! :)

  SvarSlett
 2. En helt fantastisk side Linn!! Så utrolig spennende med disse produktene dine! Og ja, har jo krukkene jeg har fått av deg og prøver meg litt frem med det ene og det andre uten helt å skjønne alltid LOL. Omtrent som deg og denne mod podge. Veldig fint å se alle detaljbildene og se litt av effektene!
  Herlig tag under her også, jeg har fått dilla på tags :D
  Også du kjære deg, alle dine hyggelige og positive ord i bloggen min får meg jo nesten til å rødme. Tusen takk og tatt for at du har troen på meg!
  klem

  SvarSlett
 3. Jeg er så imponert over kor dyktig du er, uansett hva du prøver på.. ♥

  SvarSlett
 4. Hei Snuppelure!

  Dyktig, dyktig, dyktig!! Jeg vet at din favorittfarge er orange. Helt ærlig; jeg deler ikke din begeistring for farga, men du klarer faktisk å overbevise meg om at orange kan være vakker <3 Den tagen er helt nydelig Linn! Blir aldri lei av å se på det du lager.

  Klem :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk side Linn! En flott tekst som er verdt å ta innover seg! Så fint at du forklarer teknikkene. Jeg har Mod Podge jeg også, men ikke prøvd det på den måten.
  Liker veldig godt tagen din også!
  Ønsker deg en fortsatt fin helg!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 6. HERLIG blogpost!! Og herlig AJ og tag! Elsker at du blei inspirert av noe du hørte på Oprah, og fikk det ut i en kreativ ide! KULT!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...