f

28. august 2011

Jeg henger etter....

Jeg har laget et drøss med kort utover våren og litt i sommer. Men å få dem ut i bloggen har visst ikke vært det enkleste. Noe er formen som påvirker hva jeg makter med, men noe er også motivasjonen min som sliter. Pga en svært sliten pc eller hovedkort vel og merke. Jeg pusker med den så godt jeg kan og ser at jeg må legge opp litt penger til et nytt hovedkort. Alle kjøper seg fine laptopper mens jeg bygger gammel stasjonær maskin enda hihi! Men da får jeg bestemme hvilke komponenter jeg skal ha i min pc. Ofte disse kampanje maskinene dekker ikke mitt behov... jeg liker å kunne jobbe med flere prosjekt samtidig fra bildeprogram, til musikk og diverse andre program som tar sitt av systemet. Anyway, nå er hovedkortet sliiiten og tar sine pauser rett som det er. Så der sitter jeg med masse opplastede bilder til blogg og skjermen går sort. Juhuu! Skulle nok skiftet hovedkort når jeg skiftet skjermkort ja ja man lærer så lenge man lever. Uansett hvor kompatibelt det er, så må man huske i dataverdenen går tiden superfort.

Sååå jeg blir litt motløs av akkurat det. Så lenge jeg ikke skal laste opp noe eller ned noe, er den snill og god. Men internet liker den ikke rett og slett. Vil visst ha meg helt i fred den hihi! Men nok nerd språk og kjedelige greier. Her kommer bare noen kort fortløpende som ikke har vært DT prosjekt eller lignende. Takk for titten dere som kommer innom, det er veldig koselig :)))
~~♥~~ ~~♥~~

 

~~♥~~


~~♥~~ ~~♥~~


~~♥~~


Ja det var vel de jeg kunne vise som ikke var noe DT bidrag og som skulle vært lagt ut for lenge siden :) Ser jeg lager oftere kort nå enn jeg scrapper LOer, når det blir ledig tid. Går det ofte til AJ eller lerret. Men nå har jeg så mange fine gullkorn av noen bilder fra sommeren. Så jeg må få brukt de kreative musklene også snart:)

Ha en fin søndag alle sammen:)6 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte kort!!!
  Digger alle jeg!!
  Lykke til med data'n!!

  SvarSlett
 2. Godt å se noe fra deg igjen:-). Håper du får orden på pc'n snart så vi får se mer..
  Likte spesielt godt det blå " du er fantastisk" kortet.
  Fortsatt god søndag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Åhh..så mye herlig du har laget!!! Alle som en har noe som er så spesielt og får ditt eget preg!
  Håper dataproblemene snart løser seg!
  klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 4. Så flotte kort du har laga!!!
  Håpa pc'n din blir enig med deg og at du får den til å gjøre det du vil snart!
  Likte spesielt godt det lilla kortet!!
  Håper formen din er bra!
  Klem fra Vivian

  SvarSlett
 5. Utrolig mange flotte kort og digger stilen din. Litt røff og rufset, men samtidig søtt og fresh.. Du er flink!!
  Go klem og tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min!

  SvarSlett
 6. Her var det myyyyye flott!!!!!! :) Mange av dem blei jeg helt forelsket i! :) Så lekne og lekre! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...