f

31. august 2011

Emilie ♥

Dette er et kort til gojenta mi Emilie som jeg er gudmor til. Hun var den første jeg ble gudmor til og vi har alltid hatt en spesielt bånd. Bare så synd hun bor så langt unna. Men da er det ekstra stas å lage kort til henne. Har fått høre hun har det til pynt på rommet sitt nå, snufs er hun ikke skjønn :)

Det er også et DT bidrag for TreL og jeg skulle legge det ut for lenge siden.... Noen av dere har nok sett det i bloggen til TreL. Men jeg vil ha det her også såklart :)

Men for å si det slik, dette er mitt 4dje forsøk i dag fordi pcn låser seg med opplastning av mye grafikk. Så nå håper jeg virkelig det går bra denne gangen :P Kryss fingrene for meg alle sammen, at snart har jeg råd til en ny pc :P Ihvertfall et nytt hovedkort, skjermkort og nye rambrikker :)

Ok da prøver jeg å legge inn bildene, holder pusten litt hihi:
Ser dere denne posten gikk det bra wiii! Ha en fin uke alle sammen, godt å være igang å scrappe igjen ♥ Og tuuusen takk til dere som er så generøse å legge igjen kommentar. Det er utrolig snillt med tanke på hvor lite jeg er på besøk hos andre. MEN det vil komme seg nå. Har jo fått en lekker mobiltlf Samsung Galaxy II, og den er rådigg å surfe med, lyyykke!! Fikk i gave hos min elskede, min kjære herligste mann ♥

4 kommentarer:

 1. Åhh..for et herlig og knall/fargerikt kort!!
  Digger bokstavene dine!
  Krysser fingrene for at du snart har et nytt og bedre fungerende datasystem.
  Klemmer
  Marianne

  SvarSlett
 2. Hei Linn
  Nå er det altfor lenge siden jeg har vært innom bloggen din. Det blir likssom lenger og lenger mellom hver bloggrunde. Så nå var det herlig å komme på besøk til deg!!

  Utrolig lekkert - som alt annet du lager. Jeg håper du får mye scrappelyst, scrappetid og litt ekstra energi til hobbysysler nå i høst og vinter:)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort du har laget!! Håper vi sees på Trel på torsdag, har jobbet noen torsdagskvelder så har ikke fått vært der hver gang.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 4. Så lekent og STILIG jentekort!!!!! :) Hvem ville ikke hatt det til pynt liksom?! Jaffal jeg! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...