f

1. november 2010

Papirdesign hos CASAkreativ

Her er noen ting jeg har laget av de nyyydelige arkene til Papirdesign, mere kommer hihi! Men så langt kan jeg vise dere dette :)


Line har laget en kolleksjon som er helt helt fantastisk, det er så herlig å ha så mye å velge i. Nesten vanskelig å velge hihi! Nå begynner jeg å føle litt julestemning og håper det vil hjelpe på scrappelysten. Den har vært veldig variabel den senere tid. Men det at vi skal flytte gjør vel også noe med lysten. Må jo pakke ned scrappesakene og det er ikke noe gøy:P Håper alle får en nydelig uke, husk å puste med magen og smile litt ekstra. Det kan gjøre mange dager mer strålende :)

4 kommentarer:

 1. Heisann! :) så produktiv du er! Kjempeflott alt sammen! Skal til bodø i uke 46 å håper på en tur på trel el. papirdesign da..Sukk,æ e blitt student igjen å det klør etter å lag julekort med papirdesig sin nye kolleksjon! må bare finne litt tid innimellom:) Kos deg, klem,klem!

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for laget i helga. Veldig koselig, og artig å se deg i prosess:-).
  Kjempeflotte bidrag med Papirdesign da!! Prøvde å finne meg en favoritt, men likte alle kjempegodt. Ha en riktig fin uke.
  Marianne

  SvarSlett
 3. Den LOen din er jo bare så herlig!! og alt det andre du tryller frem også såklart!
  Skulle gjerne vært sammen med deg på treff engang i fremtiden :)
  mange gode klemmer fra
  Marianne

  SvarSlett
 4. Åh...så mye fint! Kom virkelig i julestemning her nå. Gleder meg til å begynne på litt julete ting jeg også:)

  Ha en fortsatt fin uke, Linn :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...