f

8. oktober 2009

Layout and two cards made by using awsome products from Nikki Sivils*


Here are some projects I have made by using the awsome papers to Nikki Sivils. I just love her stuff, so many cute and happy products!! Nikki Sivils is our months sponsor at CasaKreativ and it was truly alot of fun creating with her products. I looove orange and must say orange and pink is my new favorite combo now LOL! By the way if you look at some of the detailed pictures, the ones showing the frame you will se the use of Tim Holtz Distress Crackel Paint - Rock Candy. As you can see its not at all like the other crackle paint and is not like Crackel accent either. A really fun new product I think :D

*******************************************************************************

************************************************************************************The Cards is also Nikki Sivils papers, on this last card I cut out some of the gorgeous hearts and had them on popdots and added crackle accent. Unfortunalty it is getting pretty dark earlie her up north in Norway. So I could not get good enough pictures to show this. But if you click on the pictures you can see more details!

Thanks for stopping by and have a creative weekend everyone!!

6 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Vilken underbar blogg med otroligt vackra skapelser! Jag kommer absolut att kika in igen! ;)

  Ha en fortsatt trevlig helg, kramar Ulrica

  SvarSlett
 2. Hej igen!

  Jag är också heltidssjukskriven pga. FMS /Fibromyalgi) vad är din diagnos M.E för något? Om du nu vill berätta förståss? =)

  Hoppas att ni har en bra helg, kramar Ulrica

  SvarSlett
 3. Herlig LO og flotte kort!

  SvarSlett
 4. Ulrica, tusen takk for så rosende ord, såå koselig at du liker bloggen min da og hjertelig velkommen tilbake!!

  Angående ME er også kalt Kronisk Utmattelses Syndrom. Det er en nevrologisk sykdom som angriper immunforsvaret og gjør oss som har det utmattet og med masse symptomer som gjør dagene vanskelig til tider. Alt ifra at man ikke tåler mye aktivitet, lyd, lys og hvor det eneste til nå er hvile som demper symptomene.

  Jeg er blitt nesten husbunden, altså jeg klarer sjeldent å forlate huset vi bor i, da jeg er for utmattet til å handle, byturer osv. MEN nå er det jo håp når første del av resultatet av forskning i Usa viser at ME kommer mest sannsynlig av et Virus. Så nå er det nytt håp om at vi kan få behandling. Men du med Fibromyalgi VET jo alt om hvordan det er å gå rundt å ikke få hjelp og hvor man må holde ut dagene, huff! Mye av symptomene ved fibromyalgi er også ved ME, men vi har mye mentale symptomer også. Som at vi tåler dårlig stress, høye lyder, høyt tempo og at vi kan få en slags hjernetåke. Som kan ligne på dements hos eldre mennesker. Men det er når symptomene blomstrer da.... det som er det vanskelige er at i gode perioder må man ikke bli for engasjert og aktiv, man må hele tiden spare på energi og det er forferdelig vanskelig. Håper det gav deg et mer innblikk i ME, det er så mye mere å fortelle egentlig men sammenlign det med din og legg på utmattelse i stor grad så er det ganske så likt egentlig!

  Håper du får en fin fin søndag og takk for at du la igjen spor etter deg i bloggen min. Skal når jeg får tid titte innom din også <3

  Katrine: TUSEN takk!!!!

  SvarSlett
 5. Så flink du e, Linn! Nydelige kort! :)

  SvarSlett
 6. Så utrolig stilig denne LOen er!Så den inne på Casa, og ble helt betatt! Ville bare stikke innom og ønske deg god helg og si at jeg likte LOen din KNALLgodt!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...