f

3. juni 2009

Ny LO fra meg, hurra for Firefox da kan man besøke alle blogger alikevel!!

Hei og hopp alle sammen! Ser mange kommenterer nedgang med kommentarer og besøk i sine blogger. Men må være noe store saker siden det enda er et problem... og det er visst ikke bare blogspot hører jeg nå. Men hurra for Firefox IKKE nooooe problem å besøke min blogg eller andre sin da!
Men nå over til noe mer kreativt, en ny LO fra meg, en DT bidrag til TreL. Dette bildet har en god venninne tatt av Lila. Hun er et talent uten sidestykke og er om ikke lenge utdannet fotograf. Vi var så heldig å få være hennes modell så nå har jeg fine bilder å scrappe framover!!


Denne LOen har tatt sin tid, har nemlig lekt endel med Heidi Swapp Invisible Inkable Papirene og de er bare DØDSKULE!!!!Jeg har brukt det med mest mønster i og fikk en plan ahaa, dette må jo såklart klippes i så godbitene i arket kommer fram!! Den borden til venstre og den oppe til høyre er fra dette arket. Og jeg har gjort som Heidi Swapp viste under CHA 09, jeg har brukt Tim Holtz Distress Ink og applikatoren og gnikket på. Har du sett når Heidi Swapp demonstrerer dem, hvis ikke titt her. Papiret jeg syns det tar farve fort altså, fortere enn vanlig. Og det blir lett jevnt og fint og papiret er ganske så sterkt. Så det tåler godt med behandling!! Jeg har også testet ut med Glimmer mist og det gikk så klart GLIMRENDE!!

Ellers på denne har jeg lekt såååklart med litt sånne Kunstmedium da hihi som Crackel Paste. Men obs når man bruker slike produkter på kartong er å ha "grunning" under. Fordi når denne tørker så blir den veldig porøs og kan drysse av. Så har du Gesso så grunn med det først, eller har du noe form for gel medium som Multi Medium fra Claudine Hellmuth så bruk det. Da sitter Crackle Mediumet godt fast :D Ser dere hvor jeg har brukt det?? Det er på den lyse kartongen som har fått watertread border (altså scallopkant med hull i ;0) ) Mest da oppe i hjørnene hvor jeg har stemplet med bobleplast i, brukt kredittkort på høyre side. Så har jeg brukt distress ink på applikator oppå. MEN som sagt OBS har du ikke grunnet kartongen først så vil det løsne når du gnir med applikatoren.

Vil du vite hva jeg har brukt på Loen så titt her

Takk for titten og legg gjerne igjen noen ord, jeg blir sååå glad og da finner jeg kanskje din blogg også!!

**********************************************************************************

HI!!! Long time no see LOL! Well all the blogspot problems has not been fun. But now I have started to use Firefox instead and I am happy again! Works like a charm!

This is a layout for the incredible Norwegian Scrapbook store TreL. I have played with the cooooool patterned papers from Heidi Swapp called: Invisink they are so so fun to play with!

Check out on Youtube when Heidi Swapp shows how to use these cool patterned papers!!

I have also used Goldens Crackle Paste, it does not work as well on paper as on canvas. BUT by prepping the background with Gesso or Gel Medium it works pretty god! I love it!! So I have used som teksture on this one, fun fun fun!

Thanks for stopping by, and also dont be shy, say hallo!! It is so much fun to connect with other scrappers and artists!

Have a good week, and remember click on the pictures to see more details :D

5 kommentarer:

 1. Ååååååhh sååå vakker denne ble og for noen helt fantastiske farger sammen.

  og for en nyyydellig vovve da.

  Kanskje jeg burde bli såååå mye flinkere til å bruke crackle og mist.

  Ha en fin dag snuppa.

  Klemmer

  SvarSlett
 2. En helt NYDELIG LO, fargene, pynten oppbygningen bare smelter sammen til et vakkert kunstverk:)
  -mye her som må ses nærmere på!

  Ønsker deg i dine en flott å koselig helg!!

  Klem Isabell

  SvarSlett
 3. Den sommerfuglen var utrolig herlig!!

  aha...så jeg kan kanskje håpe på at det er internettkrøll som gjør at antallet kommentarer er så nedslående for tiden :P

  SvarSlett
 4. For en skjønn layout. Dus og behagelig i farger. Helt superflott

  SvarSlett
 5. Denne var utrolig nydelig, Linn.
  Masse detaljer som vanlig. Og bildet er jo bare fantastisk :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...