f

4. september 2008

Første side i Svigermors album

Ja endelig kan jeg ta fatt på nye oppgaver! Dette er til Svigermors julegave, og hun er ikke sånn datamenneske så det er trygt å legge ut! Har laget masse prosjekter i det siste, men kan ikke legge ut noen av dem enda!


Dette formatet var råkult å jobbe på, 6x12 og sååå enkelt, gikk så fort at jeg var overrasket at jeg ble ferdig etter en time! For meg å være er det rekord hihi! Bruker gjerne et par dager på en LO før jeg er fornøyd! Med denne må jeg huske på at det skal bli et album så jeg kan ikke stæsje så himla mye hihi!


Takk for at du titter innom!


This Layout is made for my mother in law. I am making her an album of memories. So she can look back and remember good times! This was so cool to make, I have never tried this format 12x6 before! This is fun!! Rembember to click on the pictures to see them in full size!!

8 kommentarer:

 1. Så nydelig LO, Linn. (Som alltid, men). Jeg ser tydelig at dette formatet passet deg, for det skinner igjennom på LO-en. Åh, du er så flink og jeg savner deg (dere alle sammen egentlig) SÅ masse.

  Stooor klem

  SvarSlett
 2. Så flott denne ble!!! Kult format å scrappe i:)
  Har du brukt shimmering mist rundt den sommerfuglen? Var skikkelig stilig:)

  SvarSlett
 3. WoW! Skikkelig bra LO!!!
  Kjempeflotte detaljer, likte blomstene og sommerfuglen kjempegodt! Og en kjempeflott måte å gjøre det i hvertfall LITT økonomisk, når man alt skal lage ett helt album... Stilig!

  SvarSlett
 4. wawww kæmpe flot og glad lo, synes man bliver glad af at se på den, super gave :)

  SvarSlett
 5. så utrolig flott Lo Linn! hun kommer jo til å bli superglad for album fra deg/dere! formatet er genialt ja!
  blomstene var utrolig fine på!

  SvarSlett
 6. Og her er det en svigermor som kommer til å rørt til tårer på julaften vel - kjempelekkert denne her og gleder meg til flere sider av samme sak.

  Ligger en award til deg inne hos meg.

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Oi, for en flott LO du har laget.. Du er såå flink med alle de små viktige detaljene... Hm, kanskje jeg må prøve meg på det formatet i stedet for 8x8....

  SvarSlett
 8. kjempe flott 6x12 LO!! likte godt sommerfuglen, ja fargene og oppsettet :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...