f

9. september 2008

Ny side til svigermors Album

Har nattevåk av lille Mia igjen, så da fikk jeg scrappet litt samtidig her ;D En ny side til Svigermors bok. Denne siden er en hyllest til hennes bror som er avbildet her. Han har Downs Syndrom og er familiens solskinn, glede og kjærlighet. Jeg er så glad i han at jeg klarer ikke å slutte å klemme han når vi treffes. Han kan få enhver til å smile og le og han er sååå god, han har en svært spesiell plass i våre hjerter. Og når vi treffes vil vi ikke dra fra hverandre igjen, fordi det er så himla koselig og gøy. Mia syns også han er så morsom og de to kan tulle i timesvis! Sååå heldig vi er som har Gudmund i våre liv altså!
Dette vil jeg formidle til Svigermor, han er hennes øyensten og hun har alltid passet på sin lillebror :D
Takk for titten og dere som legger igjen kommentar, tuuuuusen takk, det varmer mere enn dere kan ane. *blomst til dere*
This is a layout to my Mother in laws album. This is her incredible and fantastic brother who i love sooo dearly. He is the sunshine in our lives in many ways. And I am so thankful that we are so lucky to have him in our family. So this Layout is about how much we love him. Hope my sweet mother in law will like it :D Thanks for looking and as usual click on the pictures for a closer look :D

5 kommentarer:

 1. Herlig LO Linn - det er så herlig med mennesker! som gir andre så mye!! :)

  SvarSlett
 2. nydelig! så herlig!
  mennesker som skaper og sprer glede er gull her i verden :)

  SvarSlett
 3. Så deilig å lese dette innlegget! Jeg er mamman til ei jente på 8 som har downs syndrom - og jeg kjenner meg så igjen i måten du beskriver Gudmund på; det er slik vi føler det for vår B.

  SvarSlett
 4. så lekker LO!
  hun kommer jo til å bli så glad for denne siden!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...