f

19. august 2008

Gjestedesignet # 3 Scrappemania

Dette var en utfordring fra Elisabeth hos ScrappeMania, hvor vi skulle bruke bilder som ikke var vellykket enten være i fokus eller som Trine sin hvor en nisselue blir i veien hihi! Vel denne utfordringen passet meg utmerket, jeg elsker denne serien med bilder jeg har tatt av mia og hennes bestevenninne... men de er noe ute av fokus og litt avkuttet her og der. Elisabeth ville også se håndskrift noe jeg digger, så dette passet meg utmerket!! Dette oppsettet jeg har på Loen er også inspirert av en LO av Elisabeth inne på Scrapbook Express. Hun er dyktig på bildeplassering og farver, så jeg er ofte å titter hos henne for å få litt kickstart på det jeg skal lage :D Den bølgekanten rundt er jeg blitt helt sjarmert av etter å ha sett inne hos Ingvild Bolme og måtte bare prøve å se om jeg fikk til noe slikt. Men sjekk min vri MÅ jo ha oransj på da kniiis og langt fra så delikat som Ingvild klarer (ja jeg er en stor beundrer av henne)

Jeg har brukt mønsterark: Fancy Pants Sweet Spring, MME 29th street Market, rouge de garance og Creative Imaginations Maling: Acrylic Dabber Terra Cotta (jeg elsker denne farven), Stickles orange. Stæsj: Heidi Swapp Ghost heart, Heidi Swapp Chipboard sommerfugl, Prima blomster (digger dem rått) Prima blader, magic mesh (takk Renee søte du) Pil fra Heidi Swapp (takk supersnillesøtekule Trine), brads fra Queen -n- Company, metall hjerte, diverse tråd og bånd, og selvlaget stæsj plastblomster og klokke som er laget med alkoholblekk og overlayark og stempel ;) Og ja til slutt Prima Chipboard love love love it!! Sommerfuglen den store har jeg laget selv, bare brukt MM sine noteworthy ark som jeg har risset på og klippet ut så jeg fikk linjer på :D

Takk for en super utfordring Elisabeth og takk ScrappeMania for all inspirasjon og utfordring som får meg i gang her ;)
PS husk å klikke på bildene, mine blir av en eller annen grunn såå små på hovedsiden :(

6 kommentarer:

 1. Åååååååååååå så fin den var. Spiller ingen rolle om ildene ikkje er perfekte når omgivelsane blir så bra. Digga at du har brukt sommerfugl til journaling, og detaljane dine er berre fantastiske. Skal ikkje du ha et stæsjekurs snart ;)

  SvarSlett
 2. Å du Stine du kan virkelig få meg til å sveve! Vettu jeg kan godt ta et kurs sammen med deg, hvis du kan kurse meg i å male stempeltrykk! det hadde vært kjempekos!!

  Tusen takk stine, det varmer skal du vite :D :D

  SvarSlett
 3. Å så nydelig den var, likte så godt sommerfuglen som tekstboks. Mye fin pynt, og for et arbeid du har hatt rundt kanten på layouten !

  Tusen takk for at du tok utfordringen :)

  SvarSlett
 4. Urolig hærlig LO! Masse flotte detaljer som alltid. Og nydelige farger. Så digg å se at man ikke behøver å ha perfekte bilder for å formidle en historie. Og det er jo det vi vil, ikke sant? ;o)

  SvarSlett
 5. For en utrolig leken og herlig lo Linn! likte de små detaljene og bildene liksom rooooper glede og gledeshyl!

  SvarSlett
 6. Søt LO! Mye fint å se på her!! Så kult med de stingene du har langs kanten!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...