f

20. august 2008

Blogawards

Jeg må få dypt og ærbødig og rørt takke sååå mye for awardene som jeg vet ligger og venter på å bli svart på :D Jeg må også få si så mye unnskyld fordi jeg ikke har tatt tak i det. Formen min har bare gått en vei nedover. Utmattelsen er på god vei og jeg klarer veldig lite av gangen. Og jeg prøver å hvile og hente meg inn så godt jeg kan. IKKE lett når jeg er en sprø boblende person som vil ha med meg alt her i verden. MEN sånn er det bare akkurat nå, jeg er ikke helt i kjelleren men på tur ned ihvertfall ;) Mye smerter, utmattelse og ikke minst mye kvalme gjør at jeg må skjerme meg fra det meste. Sårt men dette kan jeg jo nå og må tåle å stå i. Blir ihvertfall ikke bedre med å tenke hvorfor og hvordan. Men ta time for time.

Såååå jeg skal ta tak i awardene, men bare det å lete opp linker osv som egentlig er gjort i en fei, er akkurat nå litt sånn uoverkommelig. Det å legge ut en LO i dag var en sann konsentrasjonsjobb. Og jeg som er en datanerd, veeel ikke på slike dager.

Til slutt, tusen takk for så mange gode ord, sånn generøsitet og en sånn varme som er ubeskrivelig og varmer mitt hjerte sååå mye. Og så blir jeg så ydmyk og takknemlig og og vet ikke hva godt jeg kan gjøre for å vise at jeg virkelig VIRKELIG setter pris på det!

Takk alle sammen, dere bringer mye glede i mitt liv og spesielt på dager som denne! GOD klem til hver og en av dere :D :D

3 kommentarer:

 1. Hei vennen.
  VET DU HVA?
  Nå har jeg funnet meg leilighet, og på rommet mitt, som forøvrig er digert og kjempe flott, har jeg rosa lys i taket. ROSA LYS!!! Herregud, jeg er sååå glad. :)
  Pluss, best av alt. Fuser får bo der også. :D
  Nei, nå er jeg bare utrolig glad, og snart klar for Alta.

  Har dere det fint?
  Savner dere masse, var så fint å få se dere.
  Kleeeeeem.

  SvarSlett
 2. Ville bare si at jeg føler med deg, å håper du finner styrken din igjen etterhvert:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med alle awardsene du får!!! Fortjent alle som en:)

  Sender noen gode tanker til deg jeg:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...