f

4. mai 2011

Jeg er en elendig blogger....

Det har skjedd så mye de siste mnd at jeg har rent av glemt bloggen min, jeg har jo masse å vise dere. Noe er nok vist på www.casakreativ.no ♥ Og noe hos TreL og Papirdesign. Men nå er det på tide å få fyllt opp bloggen min også hihi. 

Det har skjedd endel på privaten som har flyttet fokuset mitt den senere tid. Jeg er i gang med behandling hos Lillestrøm Helseklinikk for min ME. Det skjer mye spennende og noen dager er bedre enn andre, men det gir håp og stor glede å se at noe skjer. Dette er jo i det private helsevesenet. Det statlige er ikke kommet halvparten så langt i å forstå sykdommen M.E. Men LHK har kommet veldig langt, de samarbeider med de fremste eksperter globalt. Så takket være mine foreldre som hjelper på det økonomiske er jeg igang. Nå er det å få store doser med medisiner som renser kroppen og klargjør den for hovedbehandlingen som starter i høst.

Så derfor har jeg nok ikke prioritert scrappingen på samme vis som før. Fokuset har vært meg selv og kjenne hva jeg har klart hver dag. OG OG OG jeg har blitt taaaante wiiiii! Rørt! Min lillebror er blitt pappa. Vi har alltid vært veldig knyttet til hverandre og han er ti år yngre enn meg. Så det var veldig spesielt å få være tante til hans barn, hjertsukk♥  Her er litt av det jeg har laget, og de neste dagene skal jeg legge ut diverse :)

Først kan jeg vise noe jeg laget for Papirdesign for en stund tilbake:
 Mere å vise de neste dagene!! Ha en flott dag alle sammen!


KLEM til alle som vil ha♥

2 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka med dina underbara alster!!!

  SvarSlett
 2. Er så herlig å se innlegg fra deg igjen!! Når det kommer innlegg vet jeg at du har det ganske greit og har overskudd og det unner jeg deg så mye!
  Så herlig at du har fått denne muligheten takket være dine snille foreldre.

  Masse nydelig her men det kortet med blomster+perlehjertet på - vakreste av det vakreste og gjenspeiler deg tror jeg. Og det du står for.

  Mange klemmer
  Marianne

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...