f

22. juni 2009

Mia Montana

Endelig noe nytt fra meg, denne har jeg holdt på med lenge lenge. Energien har vært dalende og da når jeg skal være så detaljefrik så tar ting litt tid kan man si!
På denne er det endel lag, fant ut det var ni lag eller noe sånt hihi! Ja ja skal det være tekstur og dimensjon så var det bare å la det kreative i meg bestemme. Er egentlig en ramme fra en mønsterark fra Prima, den grønne rammen dere ser. Den har jeg skjært ut med skalpell og også skjært ut en kartong som ligger bak både for at det skulle være stivere men også for å få et til lag ;) og så brukte jeg innmaten av Primaarket oppå kartongen, men så er det skjært ut i selve rammen så man ser mønsterarket bak kartongen igjen. Huff ikke så lett å forklare, må nesten bare se på bildene. Jeg har brukt lagesvis med diverse typer maling for å oppnå de sjatteringene jeg ønsket av lillafarven. Og det at jeg nå ser at man kan godt inkorporere Kunstmedium i scrappingen; så har liksom enda en måte å få et unikt uttrykk vist seg. Jeg har ofte slitt med å finne de rette farvene, men nå når man kan bruke glazes, washes osv osv så kan man få beholde kanskje mønsteret man liker men alikevel få en annen farve juhuu! GENIALT!
(Husk å trykke på bildene for å se detaljene :D)
Bildet er skrevet ut på matt fotopapir, som jeg har pusset på kantene og litt over hele bildet. Elisabeth har tatt dette bildet også, nå er jeg blitt skikkelig bortskjemt med vakre bilder. Mine bilder er ikke bra nok for tiden kniiis! Dette er en av mine store favoritter av de hun tok :D


Jeg har brukt myyye produkter på denne, og mye er kjøpt hos Linda.

Jeg har brukt følgende:

Papir: Prima: Life in Colors Diecut Paper, MME sorry husker ikke navnet på arket, Glitz Design (matten bak bildet og tag'n)Fiskars Kimberly Poloson (utskjærte blomster som jeg har farvet med akvarell maling) KI Memories Diecut Cardstock - Heartbeat (egentlig rød, maaaling på denne også hihi)
Ellers har jeg brukt, diverse blomster og stæsj, fjær fra Mias boa, endel halvperler kan man trygt si!! Til og med på båndet jeg har brukt på bakgrunnen til bildet! DET tok litt tid, men jeg er utrolig nok veldig tålmodig når jeg holder på! Nesten som jeg mediterer og det er jo bare godt!! Crackle Accent, MM sine glitterbokstaver, endel stempelmotiv som er stemplet på transparent: Onirie sitt fuglebur (sukk så vakkert) Autumn Leaves Round and Round i tillegg har jeg stemplet alle ordene med mitt JustRite Stamper minialfabet. Ellers av medium har jeg brukt Gesso, Golden Crackle Paste, Golden Molding Paste, Multimedium oppå den embossede splittbindersen før jeg klipte til av hjertearket og hadde i Crackle Accent og glitter :D Og så har jeg brukt myyye maling sammens med Gel Medium og tidligere nevnte Golden produkter for å få til teksturen jeg ønsket å ha. I tillegg har jeg brukt Glimmermist Pearl langs kantene og til slutt har jeg igjen laget en forhøyet sommerfugl. Ved bruk av de kule Stencilene som Linda har inne. Da ved å bruke Golden Molding Paste og spakle i Stensilen fikk jeg denne opphøyde effekten. Som jeg har malt og laget tekstur i etterpå. Okay da tror jeg det viktigste er nevnt da hihi! Takk for at du titter innom og tusen takk til dere som orker å legge igjen kommentarer. Da finner jeg jo dere også!!

***************************************************************************

This Layout I have used ALOT of products on, also alot of time LOL! But heyy it was fun fun fun! As you can see its alooot going on, I think I counted 9 layers, but I love texturing and layers to make the photo(s) get the deserved attention. I have used alot of paint, Art Mediums and, stamps, cutout flowers from a Fiskars Patterned paper (love it) OFFCOURSE Prima on this one too LOL. It is really a whole Patterned paper, but I cut out the frame (in green) and glued it on a cardstock and again cut the fram out; so I could use another layer underneath and also use the inside of the Prima Patterned paper on top of the cardstock. The theme of the Layout is that Mia is a very good singer and loves to sing all the time. Offcourse Mia loves Hanna Montana as all little girls do *sigh* my little sweetheart..... Do you see the butterfly?? I have used a Stencil and Molding Paste to make it! Suuuper easy and sooo cool for dimensjon!!

In Norwegian I have listed all the products but I hope its okay that I dont do this in English! If you have any questions just ask here or send an E-mail listed on the left hand side in my blog :D :D Have a good week and thanks for stopping by :D

10 kommentarer:

 1. Her blir igrunn ord litt for svake for å beskrive hva jeg syns... realt hakeslipp, med påfølgende kneskål-ras er vel det nærmeste jeg kommer... så utrolig nydelig Linn!! du er er bare helt fantastisk kreativ og er en stor kunstner. mange klemma fra meg

  SvarSlett
 2. Jeg hiver meg med kari her!
  Rett og slett helt amazing! og det vises at du har kosa deg og brukt mye tid på den, KNALLFIN! god klem :)

  SvarSlett
 3. Korssen får du det tel??? Du er så flink, jeg blir tom for ord.

  SvarSlett
 4. Nydelig Linn! Absolutt nydelig!! En fantastisk jobb. Jeg har studert alle bildene. Takk for at du deler detaljer og entusiasme til oss som smeller sammen 2 LOer på en kveld.

  SvarSlett
 5. Linn; ...det som er litt kjipt med denne er at nå ble mine veldig clean & simple... DU ER GAL!!! Er det mulig sier jeg bare?!?!? Jeg tror ikke en gang jeg skal begynne å kommentere detaljene nå, må finne noe beroliggende først så jeg ikke tar helt av her!
  Men en ting skal jeg greie å si før jeg løper ut og gaper etter frisk luft; NYYYYDELIG Linn, helt fantastisk! WOW! WOOOOOOOOOOOOW!!!

  SvarSlett
 6. HEILT NYYYYDELIG, som jeg også skreiv på forumet!!! Og nå har jeg studert det store detaljerte bildet ditt også! Finner jo nye ting hele tiden! :) LEKKERT!

  Men du skreiv litt om Kunstmedium,glazes, washes osv osv..... Lyst å forklare hva det er???

  SvarSlett
 7. Herlighet for noen kommentarer jeg blir jo helt målløs her jeg sitter! Og sååå stolt at jeg kan sprekke hihihi!

  Scrappegal Sørlending: Jeg skal begynne å kjøre endel kurs hos TreL.no om dette, fordi det går så fint å blande det inn i scrappinga. Man må nødvendigvis ikke gå over til Mixed Media på lerret liksom hihi!

  Øh kort fortalt:

  Crackle Paste: Lager man sprekker og litt ru overflate med. Litt som Crackle Malingen men er mere som et spakkel som sprekker i seg selv, jeg bruker og å blande den med maling for å få malingen "grov"

  Molding Paste: er som sparkel, men som en myk type, det er den jeg har brukt på sommerfuglen. Da tatt en sommerfulg Mal og så sparklet i Molding Paste, den er jo hvit så jeg har malt og lekt oppå etterpå. Tørker iløpet av 15 min så lenge det ikke er så tykke lag. Det er og kult å bruke for å lage dimensjon og forhøyninger eller for å spakle inn elementer og å blande i maling.

  Gel Medium: er for å lage glaze, da har jeg det i malingen, malingen beholder pigmenteringen men blir mere som en transparent farve. Den kan brukes til å lage tekstur med den også og brukes som lim, lakk og mye mere!

  White Wash: de fleste akrylmalinger kan blandes ut med vann for å skape en type wash, der blir jo farven noe endret utenom Claudine Hellmuth sine farver som jeg ELSKER! Hun har en spesiell type pigmentering som er geniiial! MEN her har jeg altså da brukt Gesso som jeg har tynnet ut med masse vann, da kan jeg gå over farver med denne blandingen for å nyansere enn farve jeg allerede har malt og blitt tørr. Men også over motiv og slikt er det dritkult å male med whitewash for å få en dusere effekt på motivet.

  Gesso er jo genailt i seg selv, som jeg alltid bruker som grunning under Crackle Medium for at C M skal feste seg arket, ellers vil det ry lett. Jeg bruker og gessoen til å blande ut farver, lage tekstur og generelt male med.

  Multi Medium Matt: Jeg bruker Claudine Hellmuth sin og jeg liker matt versjonen fordi det kan brukes på så mange måter. Den kan brukes som et lim, den kan man lage overføringer med, altså for eksempel du har et mønsterark du vil inkorporere i bakgrunnen din, så smører du på et tynt lag med mulit Medium og fester det i bakgrunnen gni det godt fast og la det tørke helst en time eller to. Står at man skal vente et døgn men det trenger man absolutt ikke. Så sprayer man over med vann og begynner å gnikke av papiret som sitter bakom og til slutt sitter bare selve blekket igjen i bakgrunnen, driiitkult! Bruker det også for å matte ned gjenstander, som for eksempel noe jeg har embossa, så liker jeg ikke den glinsende plastoverfalten det blir ofte, så lakker jeg på med denne matte typen vips så får jeg effekten jeg vil ha! Den er genial også som lim og mange mange flere ting å gjøre med den.

  Bare spør mere hvis du lurer på noe!!

  SvarSlett
 8. Scrappegal Sørlending: Gessoen kan brukes til mere altså hihi,men ble så langt å skrive, skal lage Tutorials om dette etterhvert :DDD

  SvarSlett
 9. Imponert, som vanlig :D Denne, i likhet med alle andre du lager, er så utrolig detaljert og inspirerende :D ER som deg - unike :D

  SvarSlett
 10. What a beautiful page with so much lovely details!!!

  Thanks for your sweet comments on my blog:)

  xxxx
  Chimene

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...