f

13. mai 2009

Veggpynt :D

Dette var et ufattelig gøy prosjekt, og nå har jeg bare lyst å lage veggpynt hihi! Skal lage et lerret på 1meter x 40 cm snart med masse bilder så nå er jeg helttent på å begynne med det hihi!

Denne er laget for Trel.no og mesteparten av produktene er fra Linda's butikk. Hun har så mange kule medium inne nå at jeg er i himmelriket hihi!

Husk du kan klikke på bildene for å se nærmere, mye tekstur i denne LOen

Remember you can click on the pictures to see details, alot of texture on this one :D


Som dere ser er det mye som "skjer" på denne hihihi! Denne veggpynten er laget med bunn av Chipboard i 12x12. Ville ha en solid bakgrunn til å ha på veggen og også få prøve å bruke mediumene som Crackle Paste og Molding Paste. ÅHHHH det var sååååå gøy!!!! Og så enkelt at fy hvorfor har jeg ikke gjort noe slikt før. Har lite mønsterark på denne da, men med så mange flotte medium som de nevnt, bruk av glimmermist, maling, glittermedium osv osv. Så det ble fort nok å ha på ja hihi!!!

*Jeg preparerte bakgrunnen med Gesso slik at medium som Crackle Paste og Molding paste skulle sitte godt fast og fungere optimalt.

*Bildet er skrevet ut på lerret, prøvde først å behandle lerretet med gesso før jeg printet, men da ble den mere som en transparent. Noe min Canon Inkjet printer ikke liker så alt for godt hihi! Men vil man segle bakgrunnen sin for å bruke mange medium som Glimmermist og lignende, så er Gesso glimrende.

*Ellers har jeg også brukt overføringsteknikk. Nede til venstre og oppe til høyre, kan dere se antydning til Prima mønsterpapir ;) Der har jeg altså brukt Claudine Hellmuth sin multi medium og "limt" det fast med mønsteret ned i bakgrunnen. Latt det tørke og så brukt sprayflaske og våtserviett og gnikket vekk selve papiret, så bare blekket sitter igjen i selve bakgrunnen! Har faktisk klart å bruke opp en slik krukke på 118 ml jeg. LINDA jeg må ha meeer hihihi!

*Så har jeg hatt rikelig med Molding paste og Crackle paste på bakgrunnen. Denen typen crackle paste er spennende. Er jo beregnet på lerret men denne fra Golden går heeelt fint å bruke til slike mixed media prosjekt. Trodde kanskje det skulle gjøre slik at pappen bølget seg eller trakk seg sammen men neida, mediumet er utrolig nok noe fleksibel!!!Spesielt når man har preparert med Gesso først. Det blir sprekker på en litt annen måte enn med Distress Crackle Paint, et annet uttrykk men sååå kult! Molding pasten brukte jeg rett og slett for å lage flere lag og mere tekstur. På hovedbildet jeg har lagt ut skal dere kunne se lagene.* Hjemmelaget stensil: laget i photoshop og printet ut på transparent ark på den matte siden. Skjærte ut og brukte spray mount på stensilene for å få dem til å ligge på plass mens jeg sprayet med glimmermist på bakgrunnen. Stjernen er fra hjemmelaget stensil og masse glimmermist og Crackle Accents

* Skjærte ut masse blomster fra et gammelt mønsterark og brukte multi medium også på bokarket og sprayet med masse glimmermist og inket kantene.

* Distress crackle paint, har jeg latt få renne nedover kantene noen plasser på bakgrunnen, likte den effekten det gav. Har brukt fire farver på kantene og til slutt har jeg brukt et nytt favoritt produkt. Nemlig Glitter Glaze, den kan man jo til og med bruke på kopper og kar. Likte så godt selve glittermengden og at man kunne male den på. Den er som en tynn lakk liksom så man påfører med pensel og det tørker fort. Så nå blir det å glitre framover på mine prosjekter hihihi!

For å se detaljeliste for hva jeg har brukt på denne LOen, titt inn i bloggen til TreL, der har jeg skrevet hele listen :D

Da har jeg vel skravla nok her og håper det var forståelig det meste jeg har gjort. Og kom igjen jenter og gutter, dette er gøy å prøve!!! Dette skal være en gave til mine foreldre, gleder meg å se reaksjonen deres!
**************************************************************************************

As you see its alooot going on with this layout. I have made it for www.trel.no almost everything I have used is from Linda's store. I am in heaven as her designer NO DOUBT ABOUT THAT!!

I have described in Norwegian some of the steps in making this. I'll try to explain a short list in English also *smile*

* Prepare background with Gesso, use a palett knife and spread on Gesso Crackle Paste and Molding paste. The molding paste I used to get the layer effect :D The crackle paste works wonderful on this chipboard background!! I think its thanks to the Gesso! The picture is printed out on Sticky Canvas, sooo cool product from Claudine Hellmuth (a woman I really think rocks!!)

* I have also used the transfer technique, by usiing Claudine Hellmuth's Multi-medium matte. I put on a generous amount of this medium on the paper/picture I want to transfer to the background of my project. When the paper feels dry and kinda stiff, spray on water and start to rub of the paper, carefully rubb and add water until you see only the print left in your background.

I have also had on alot of paint, glimmermist, glittermedium ++++ this was an fun project. And soon I will be making a canvas ( 1 meterx 40 cm!!) with several pictures. It is going to be fuuun!!

Thanks for stopping by!!

5 kommentarer:

 1. Helt FANTASTISK :D
  har sittet å studert dette verket ditt flere ganger. Utrolig vakkert!
  I love it ;)

  SvarSlett
 2. wow! denne var fantastisk genial! elsker alle de kule effektene her! og såå fint bilde av Mia!!:D:D

  SvarSlett
 3. OJ! Ja, her er det lagt ned MYE arbeid! Jeg har og brukt ganske lang tid på å studere denne, og enda er det nok mye jeg ikke har fått med meg. Snakk om bruk av effekter og mediums altså, herrrlig! Utrolig arbeid, helt aldeles nydelig.

  SvarSlett
 4. Fantastisk arbeid Linn. Jeg er stum av beundring!!

  SvarSlett
 5. Denne er så vakker. Er så heldig at jeg har fått sett den IRL. Utrolig vakker! Du er så flink!! Klem til deg vennen.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...