f

16. mars 2009

*.*Make a wish*.*

Denne LOen ble jeg inspirert av å lage fra Ruffa og Ingvild. Ruffa er så flink med farver som gjerne går i en eller to hovedfarver. Så det hadde jeg så lyst å prøve. Ingvild var det selve Primabåndet under bildet med blomstene som er festet i det :D Syns hennes versjon er mye vakrere såklart, men jeg ble godt fornøyd.Jeg prøver denne gangen å legge ut mange bilder sånn som jeg har sett hos Ingvild, det er noe jeg digger med hennes blogg er alle bildene man kan studere. Og på denne hadde jeg mye forskjellig tekstur som jeg ville vise fram :D På bokstavene har jeg brukt snowwriter, men mens den var våt så har jeg børstet over flere ganger for å få fram kornene i mediumet. Myyye krakkeleringsmaling her og hihi! Og jeg digger nå å male alle materialer, så lenge man har Gesso kan jo alt males på hihi! Til og med metall! Som nede til venstre den hempen, den har jeg behandlet med Gesso først, deretter bronsemaling og til slutt hvit Cracklepaint (Tim Holtz) på toppen.
Takk for at du titter innom og jeg tror du forsatt kan trykke på bildene for å se bildene i større format :D
This Layout is inspired by Ruffa and Ingvild :D Ruffa is so talented in details and also using only a couple of main colors! And it always looks rad, så I just had to try it! Ingvild is a inspiration all over LOL, I love love love her creations always! But this time I saw how she used the Prima ribbon under her picture, and I just had to try it and with my own touch *grin* On this Layout its alot of different teksture, so thats why I have so many pictures. I hope you still can click on them to see up close :D I am crazy for paint, and always have been, sooooo there is alot going on with paint on this one. And as long as I have Gesso I can paint on any surface it seems, yippi!
Thanks for looking and stopping by! Peace and Love!

8 kommentarer:

 1. Åhhh! Så stilig!!!!
  Kjempefint med fargene som er så kooridinerte! Og NYDELIG pyntet:)

  SvarSlett
 2. WoW så flott denne er Linn
  Herlige farger og skjønne detaljer

  Ha en super uke =)

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Du så flott denne var Linn <3
  Uansett hva du lager er du alltid så dyktig på detaljer! Du stæsjer, maler, krakelerer, sverter og jeg vet ikke hva.. Men alltid med et flott resultat!
  Må visst ta meg et stæsjekurs hos deg en gang (:

  Kos deg med de nye papierene, det gjør jeg!
  Stor bamseklem <3

  SvarSlett
 4. En sikkelig Linn LO dette, selv om du er inspirert her av 2 store scrappere, har du satt ditt eget preg på den:) Virkelig flott, digger all malinga di :D

  Klem Isabell

  SvarSlett
 5. Tusen takk for den hyggelige kommentaren i bloggen min, og for at du linker til meg. Nydelige kort du lager:-) Hilsen Heidi

  SvarSlett
 6. Du fikk til et nydelig resultat her Linn, likte det kjempegodt! Dusheten, at den er så behagelig å se på, og at du har fått fokus på bildene men samtidig fått med masse flotte detaljer. Alt du lager er nydelig Linn, og denne er et flott eksempel på hvor dyktig du er!

  SvarSlett
 7. ååh...så lekkert! likte kjempe godt oppsetet ditt, og de herlige bildene da! for en HELDIG hund sier jeg bare!!
  fjæra gjorde seg veldig veit jeg!
  Ha en kanonfin helg snuppa mi!!

  SvarSlett
 8. Ja, jeg vet at jeg har kommentert denne før, men jeg måtte inn å legge igjen et par ord til. LO'n er nemlig så fantastisk nydelig at jeg ikke har ord, har komt tilbake å sett på den om og om igjen for å studere alle de flotte detaljene med bruk av medium og texture ;-) Nyyydelig er det! Jeg og elsker å bruke detaljer og alle slags teknikker, men selv meg hadde nok slitt med å få med alt dette. Utrolig dyktig arbeid, helt fantastisk! Etter min mening burde det stått en null bak tallet på antall kommentarer på denne, håper inderlig at folk får med seg hvor flott arbeid dette er og alle de flotte detaljene og alt arbeidet som er lagt ned i denne! WELL DONE my friend!!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...