f

18. oktober 2008

Til artikkelen hos Scrappehuset

Her er LOen jeg har laget til artikkelen som jeg ble spurt om å være med på hos Scrappehuset! For å si det slik så trodde jeg jentene hadde tatt feil av meg og en annen Linn, ble såå paff og overrasket over å bli spurt. Men sååå stolt og rørt ble jeg ingen tvil om det!

Så skulle jeg lage en utfordring og så tenkte jeg, hmmm den bør jo være utfordrende for meg å! Så jeg laget en LO om meg selv noe jeg absolutt ikke er noe flink til eller liker særlig godt hihi og i tillegg tenkte jeg hmmm hva med å dokumentere noe som er en utfordring i mitt liv og som jeg alltid må ha i balanse. Jo lage om mitt temperament hihi!

Utfordringen var ikke akkurat å skrive om noe direkte negativt om seg selv, men noe man kanskje syns er utfordrende i seg selv. Hvis du ikke har vært innom Scrappehuset og sett, så titt innom!! Jeg har tenkt å lage en uuutrolig flott RAK også, så hiv dere med!!

Her er LOen, ser litt gal ut på bildet haha, var mannen min som tok bildet av meg når jeg hadde kranglet han inn en time hos legevakta ;)6 kommentarer:

 1. Jeg leste artikkelen om deg i går, og den var så flott. LO-en din var nydelig (som de alltid er), og for en utrolig flott og annerledes oppgave du har laget. Vær stolt av deg selv!

  Er alt bra med dere?

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Jeg er så glad for at du ville være gjest hos oss Linn!!!:)

  Ønsker deg en riktig god helg!!:)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott artikkel om deg, vennen.
  Og stilig LO og utfordring.

  SvarSlett
 4. Super LO og super utfordring Linn
  Koselig og lese om deg på Scrappehuset =)

  SvarSlett
 5. Kjempe flott LO og knallbra utfordring!! Skal jo være litt hjernetrim når man først skal lage en utfordring.. hehe... Jeg fikk lyst til å prøve meg på den altså. Har kikket igjennom bloggen din nå. Og det er jo så mye lekkert her!!! Masse inspirasjon å hente!! Og den LOen av mannen din var jo knall fin!!!

  SvarSlett
 6. Kjempeflott artikkel. Måtte le litt først da jeg ikke hadde tid å lese den med en gang. Den var så lang, og flott var det;-).
  Kul utfordring, er nok ikke flink å scrappe meg selv. Er jo som regel bak kameraet...

  Håper vi ses snart sammen med et skjærebrett eller to:-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...