f

2. juni 2011

Papirdesign, Papirdesign, I love you Papirdesign: Casafeature + DT bidrag

Her kommer mange prosjekter på en gang! Jeg er i sparemodus når det gjelder energi så dette blir en stor post med mye forskjellig som jeg har lyst å vise♥ Hvis du vil se hele CASAfeaturen anbefaler jeg deg virkelig å se inne hos oss på www.casakreativ.no. Der har jentene virkelig utfoldet seg og med alle de forskjellige stilartene teamet har er det mye vakkert som vises fram :)

Here are alot of projects made with the wonderful products from Papirdesign. I was supposed to spread the pictures over some bloggposts. But unfortunalty my health is not so good, my ME is really acting up, so I need to just chill and stay off the computer for a little while. So thats why the bloggpost is so long, but alot to see though lol!! Enjoy! I am so so lucky to be a Designer for Papirdesign, everytime I recieve a DT package Im in heaven. Its not hard to make alot of pages and cards when the products are so good.

Først vil jeg vise noen DT bidrag som allerede ligger i Papirdesign sin blogg. Hvis du vil lese hva jeg har brukt på de forskjellige prosjektene se inn her.

Den vennlige snølykten, jeg og Mia måtte nyte den siste snøen som kom og med vår fantasi ble det en hel historie rundt vår vennlige snølykt hihi! Herlige stunder, og glad jeg fikk dokumentert det :)



♥♥♥
Her ble det et grått bryllupskort med et hint av blått og en del sølv som dessverre ikke vises noe særlig på bildet :P

♥♥♥

Dette kortet var råååmorsomt å lage, bare leke helt fritt med de digge stemplene til Papirdesign! Og så lage blomster av alle arkene, det ble en ganske så stor fargepalett det ja :) Stempelbrettet med stjernene kommer jeg til å slite ut altså! Er min aller største favoritt for tiden, vil bare bruke det på ALT!! Har hatt litt H20 maling i stjernene og oppå der et lag med Glossy Accent for å få dem til å "poppe" litt ekstra fram :)




♥♥♥

 Disse laget jeg til 17 mai og de passet svært godt på festbordet vårt :)

Ikke er det vanskelig å lage noe vakkert heller, når man har så fine produkter å leke med. Har jeg sagt jeg elsker Papirdesign hihi! Line er et fantastisk talent♥

Her er kommer CASAfeature bidragene mine:



Jeg har ikke scrappet mye i grått før men det var ganske så spennende må jeg si. Har brukt både nye og gamle papirdesign ark som passet godt sammen og massse av deres bånd også :)

♥♥♥

 Denne handler om alle spørsmålene Mia Sol stiller i en alder av sju år. En utrolig spennende tid og fasinerende å se henne begynne å se verden fra sitt perspektiv og stille mange gode spørsmål :)
This Layout is about my daughter asking alot of questions. She is at a age were she is starting to see the world from her own perspective. A very special time for us all. Having all the answers is not as easy though hihi! But it is wonderful just the same♥



Jeg liker så godt disse arkene, de dype rosa sjatteringene med lekre mønster i seg♥

Jeg har også laget noen kort til denne CASAfeaturen, men det får jeg vise en annen gang, før denne posten blir alt for lang :) Hvis du har lyst å se dem allerede nå, ligger de ute på www.casakreativ.no

Scrappeklem til alle!! "Ses" om en stund, forhåpentligvis klarer jeg å legge ut litt igjen om ikke så alt for lenge :)  Hugs to all, thanks for stopping by!!

4 kommentarer:

  1. wow så mye lekkert Linn!! Fantastiske ting du har laget til DT Papirdesign, spesielt kortet med stjernene på! Du er så enormt kreativ og dyktig - elsker ALT du lager.
    Som jeg har sagt før så er det en egen stemning i det du lager - om det er kort eller LOer eller andre ting.
    Håper formen snart stiger.
    Glad i dag
    Klemmer
    Marianne

    SvarSlett
  2. Åhhh Marianne du er bare den fineste jenta jeg vet om! Dine ord varmer meg langt inn i sjela! 1000 millioner takk vennen og ja jeg ladder for fullt nå framover♥ Stor varm klem tilbake!

    SvarSlett
  3. Åååååå så masse lekkert!!! Altfor lenge sidan eg har lagt igjen en hilsen hos deg :) Papirdesign har uten tvil noken av dei lekraste arka i verden og når en legger til din unike stil må det berre bli fantastisk!!

    SvarSlett
  4. I love all the projects so much.. we really have to get together and scrap!!!!! I wanna learn some new fun techniques!!!!! Call me or email me if you wanna!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...